Japansk spa stockholm japanskt spa stockholm

Japansk spa stockholm japanskt spa stockholm Yasuragi: Japanskt spa - se 1 recensioner bilder och fantastiska Var japansk inspirerat, men vi saknande inget direkt fr en vanlig frukostbuffé heller. Förutom Skogshem & Wijk Meetings (Mötes och konferenshotell)(Stockholm). Yasuragi är mer än bara ett spa. Det är en japansk oas bara 20 minuter från Stockholms innerstad. På Yasuragi stiger du in i en helt annan värld. En värld som. Den 1 januari öppnar Yasuragi åter igen dörrarna till det japanska badet efter en lång renovering. Listad i: My absolute favorite places in Stockholm. Efter ombyggnation av det japanska badet öppnar Yasuragi åter med den karga nordiska skogs- och havsmiljön i Stockholms skärgård.

Japanskt spa - Recensioner - Yasuragi - TripAdvisor

Yasuragi är ett japanskt spa och hotell med spabad, spabehandlingar och aktiviteter som yoga, do in och I den japanska kulturen är badet en viktig del.

Yasuragi är en fridfull oas där du kan njuta av japanska bad, aktiviteter, behandlingar, fyra unika restauranger. En helhetsupplevelse i en miljö inspirerad av det. Efter ombyggnation av det japanska badet öppnar Yasuragi åter med den karga nordiska skogs- och havsmiljön i Stockholms skärgård.

Yasuragi Day Spa: En japansk pärla i Sverige - se omdömen, 42 bilder Stockholm, Sverige. 1 Behandlingar som tex massage eller fisk-spa kostar extra. Yasuragi är ett spa-hotell i Stockholm – en fridfull oas i japansk anda, med varma källor utomhus, aktiviteter, behandlingar & underbar mat.‎Spapaket · ‎Spa weekend med · ‎Spapaket - dag och kväll · ‎Badet.

Yasuragi har spapaket som passar alla. Vi har alltid minst ett spännande spa erbjudande. Välj mellan dagspa & spa weekend med övernattning. Boka online!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

japansk spa stockholm japanskt spa stockholm